Οι Τρίτεκνοι Π.Ε. Καβάλας αγκαλιάζουν το Χαμόγελο του Παιδιού.

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας τοπικού παραρτήματος του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην πόλη της Καβάλας που θα καλύψει τις ανάγκες για την Α.Μ.Θ, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του επί της Φιλελλήνων 16 & Φωτήλα,  Tel: 2510232616, Fax: 2510223742 (δίπλα στο Cine OSCAR)   και ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που παρέχει σε πλήθος τομέων αλλά και τις πολυάριθμες δράσεις που υλοποιεί.

Επίσης, εξετάσθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας για τη συνδιοργάνωση ενημερωτικών, επιμορφωτικών, πολιτιστικών κ.α. δράσεων και εντοπίσθηκαν συγκεκριμένοι τομείς στους οποίους θα μπορούσαμε με κοινή προσπάθεια και αλληλοϋποστήριξη να πετύχουμε το καλύτερο για τα παιδιά,                                        που αποτελεί άλλωστε βασικό ιδρυτικό σκοπό του συλλόγου μας.

Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε ότι από της βασικές ανάγκες του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι:

–           Εθελοντική εργασία στα εργαστήριο-αποθήκη-παζάρια

–           Παροχή εθελοντικής υπηρεσίας συνοδείας παιδιών

–           Άλλες διοικητικές εργασίες υποστήριξης γραφείου κ.λ.π..

–           Παροχή ρούχων, τροφίμων κ.λ.π.

–           Αγορά ειδών (αναμνηστικά, στολίδια κ.λ.π.) για οικονομική ενίσχυση

Επίσης, το Χαμόγελο του Παιδιού στηρίζει τα μέλη μας, παρέχοντας τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό !

Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Π.Ε. Καβάλας καλεί τα μέλη του να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα www.hamogelo.gr ή και στο 2510232616,                                                    για το σπουδαίο έργο της εθελοντικής οργάνωσης και να αγκαλιάσουν-στηρίξουν έμπρακτα την πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από το Χαμόγελο του Παιδιού γιατί  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Το «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην πόλη της Καβάλας.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε τη δημιουργία παραρτήματος του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην πόλη της Καβάλας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συμμετείχε σε ενημερωτική εκδήλωση την Παρασκευή 10.2.2017 όπου ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστας Γιαννόπουλος ανέλυσε το πολύπλευρο έργο του εθελοντικού οργανισμού. Η εκδήλωση έγινε μέσα στο κινητό εργαστήριο ενημέρωσης, εκπαίδευσης και τεχνολογίας «Οδυσσέας», μια ειδικά διαμορφωμένη νταλίκα που επισκέφτηκε την πόλη μας την προηγούμενη εβδομάδα και ενημέρωσε τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την ορθή χρήση του διαδικτύου. Στο τέλος της εκδήλωσης σε μια σύντομη πρώτη συνάντηση του Δ.Σ. του συλλόγου μας με τον κ. Γιαννόπουλο διερευνήθηκαν οι δυνατότητες της περεταίρω συνεργασίας μας.

Αναγνωρίζοντας τα πλούσιο κοινωνικό έργο του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά, καλούμε τα μέλη μας να πλαισιώσουν, να συνδράμουν και να συμπαρασταθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού με κάθε τρόπο, ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα ο στόχος της στήριξης των παιδιών που αποτελεί άλλωστε και βασική αρχή του συλλόγου μας.

ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ

Τα είδατε – τα ζητήσατε – τα ετοιμάσαμε !
Ασημένια αυτή τη φορά.
Κόστος 15 ευρώ.
Για παραλαβή καλέστε :
6945295708 Ντίνα Ξενιδου.
6974313955 Αθηνα Τεκίδου.
6955476186 Ειρηνη Τσισμεζη.
6944665585 Γρηγόρης Χιόνης.

ΒΡΑΧ 1

ΒΡΑΧ 2

Η ΟΠΟΤΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗΝ « ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗΝ « ΚΑΡΔΙΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στην καρδιά της Ευρώπης, στο Ευρωκοινοβούλιο, βρέθηκαν οι εκπρόσωποι της  Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) μετά και την αποδοχή αιτήματος πρόσκλησης από τον Ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη.

Η παρουσία των μελών του Δ.Σ είχε διττό χαραχτήρα. Από τη μια έγιναν πολλές συναντήσεις με ευρωβουλευτές και από την άλλη συνάντηση με την Ευρωπαϊκή  Συνομοσπονδία για τις οικογένειες (COFACE).

Τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ είχαν ετοιμάσει ολοκληρωμένους φακέλους, οι οποίοι παραδόθηκαν σε όλους που συναντήθηκαν και περιείχαν διάφορα στοιχεία για το δημογραφικό, για την ομοσπονδία και για άλλα θέματα των τρίτεκνων και της οικογένειας γενικότερα.

Στην Ευρώπη το δημογραφικό αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα και τις επόμενες δεκαετίες το πρόβλημα θα αλλάξει δραματικά.

Ειδικά στην Ελλάδα βρισκόμαστε μπροστά στην μεγαλύτερη δημογραφική τραγωδία που ιστορικά απειλεί τον ελληνισμό, εξ αίτιας της αδιαφορίας διαχρονικά των πολιτικών εκείνων που οδήγησαν την χώρα μας στη δημογραφική κατάρρευση. Πολλές στατιστικές έρευνες καταδεικνύουν ότι ήδη υπάρχουν δυσμενείς εξελίξεις.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη μελέτη του καθηγητή Οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών Μανόλη Δρετάκη (πρώην υπουργού) σύμφωνα με την οποία (μετά από στοιχεία από την ΕΛ-ΣΤΑΤ) τα έτη 2001-2010 είχαμε αύξηση του πληθυσμού κατά 15.654 άτομα, ενώ τα έτη 2011-2014 ήταν τετραετία δραματική μείωση του πληθυσμού κατά 60.421 άτομα.
Σύμφωνα και με άλλα τα επίσημα στατιστικά (European Commission) στοιχεία η δημογραφική κρίση παίρνει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις όπως δείχνουν οι εκθέσεις διεθνών οργανισμών και στατιστικών υπηρεσιών, τα επόμενα 50 χρόνια η Ελλάδα θα μετατραπεί σε χώρα γερόντων  με σημαντική μείωση του αμιγούς Ελληνικού  πληθυσμού.
Το δημογραφικό μέλλον στην  Ευρώπη και στην Ελλάδα ειδικότερα, υπόκειται σε κατάλληλες αποφάσεις και τις πολιτικές για την αντιστροφή αυτής της κατάστασης.

Ένα από τα κλειδιά μεταξύ άλλων που θεωρείται από πολλούς ότι θα βοηθήσει τη χώρα μας σε αυτό το θέμα, είναι η αναγνώριση των οικογενειών με τρία παιδιά ως πολύτεκνες.

Γενικότερα η Ομοσπονδία θεωρεί  ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων των τριτέκνων αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο άσκησης δημογραφικής πολιτικής σε μια περίοδο που η όξυνση του προβλήματος αυτού στην χώρα μας αρχίζει να έχει ιδιαίτερα αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και κυρίως γεωπολιτικές επιπτώσεις.

Στη συνάντηση με την COFACE συζητήθηκαν διάφορα θέματα για την οικογένεια και η δυνατότητα συμμετοχής της ΟΠΟΤΤΕ στη μεγάλη αυτή οικογένεια της Ευρώπης.

Στη συνάντηση από πλευράς ΟΠΟΤΤΕ συμμετείχαν οι Μανόλης Αχλαδιανάκης (Πρόεδρος), Βασίλης Δήμος (Ταμίας), Γιώργος Χαβάκης (Υπ. Ενημέρωσης Μελών και Εγγραφών) και Κώστα Βαρβεράκης (Υπ. Εκδόσεων).

Οι ευρωβουλευτές που συναντήθηκαν τα μέλη είναι: Νίκος Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ-Ελιά), Μανόλης Κεφαλογιάννης (Ν.Δ., επικεφαλής ευρωβουλευτών Ελλάδος στο ΕΛΚ) Κωνσταντίνα Κούνεβα (ΣΥΡΙΖΑ), Εύα Καίλή (ΠΑΣΟΚ-Ελιά), Στέλιος Κούλογλου (ΣΥΡΙΖΑ), Νότης Μαριάς (Ανεξ).  Επίσης, έγινε  σύντομη ενημέρωση στους Μίλτο Κύρκο (ΠΟΤΑΜΙ), Θοδωρή Ζαγοράκη (Ν.Δ) Λευτέρη Χριστοφόρου (Κύπρου), Ελένη Θεοχάρους (Κύπρου), Σοφία Σακοράφα (Ανεξ), Γιώργο Κύρτσο (Ν.Δ), βουλευτή Ελλάδας Εύη Καρακώστα (ΣΥΡΙΖΑ), Ελίζα Βόζεμπεργκ (Ν.Δ), πρώην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και στον Υπουργό Οικονομίας Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος μάλιστα δήλωσε στον Πρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ «είμαι και εγώ τρίτεκνος» και παρέπεμψε στο κλείσιμο ραντεβού στην Αθήνα για πιο αναλυτική συζήτηση.

Τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ εντυπωσιάστηκαν και το μετέφεραν σε πολλούς που συναντήθηκαν, τον τρόπο επικοινωνίας και την αλληλοϋποστήριξη των ελλήνων ευρωβουλευτών, ανεξάρτητα από την ομάδα που ανήκουν, με βασικό σκοπό όσο αυτό είναι δυνατό, να υποστηρίξουν τα ελληνικά αιτήματα, χωρίς να υπάρχουν οι σκληρές αντιπαραθέσεις λεκτικές και μη που παρατηρούνται στην ελληνική βουλή.

Η επίσκεψη των μελών του Δ.Σ ήταν πολύ σημαντική για τί από τη μια ενημερώθηκαν οι ευρωβουλευτές και από την άλλη καταγράφηκαν προτάσεις, απόψεις  και «καλές πρακτικές» τέτοιες που θα οδηγήσουν σε λύσεις πολλών θεμάτων και θα τοποθετήσουν ψηλά στην ατζέντα των πολιτικών το δημογραφικό.

Κατά την παραμονή στο Ευρωκοινοβούλιο (τρεις συνεχόμενες μέρες –αρκετές ώρες) τα μέλη είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που διοργάνωσαν οι έλληνες  ευρωβουλευτές (events) και στο πλαίσιο αυτό συμμετείχαν στην εκδήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη για τη Γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους, εκδήλωση, που όπως είδαμε στον ελληνικό τύπο θεωρήθηκε ιδιαίτερα τολμηρή να παρουσιαστεί μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.

Η Ομοσπονδία επιθυμεί και δημόσια να ευχαριστήσει τον Ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη και όλα τα μέλη του γραφείου του για την υπέροχη φιλοξενία.

 

ΟΓΑ: στις 30-12-15 θα γίνει η πληρωμή για το επίδομα τέκνων (τέταρτη δοση)

Στην τελική ευθεία μπαίνει τελικά η πληρωμή των οικογενειακών επιδοματών του ΟΓΑ που θα δώσει τέλος στην αγωνία των χιλιάδων δικαιούχων που περιμένουν εδώ και μέρες την πίστωση των λογαριασμών τους.

Ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η δαπάνη θα ανέλθει στα 183 εκατ. ευρώ περίπου και οι δικαιούχοι θα ξεπεράσουν τα 710.000 άτομα.

Πάντως θεωρείται ιδιαίτερα θετική η πληρωμή μέσα στο έτος, αφού υπήρχαν φήμες πως ίσως τα επιδόματα πληρωνόντουσαν από το νέο έτος και συγκεκριμένα μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Όλη η ανακοίνωση του ΟΓΑ

«Καταβολή Οικογενειακών Επιδομάτων Δ’ Τριμήνου 2015 »

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 θα καταβληθούν τα Οικογενειακά Επιδόματα Δ’ τριμήνου 2015 (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι 25-11-2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η πληρωμή αυτή αφορά 715.703 δικαιούχους και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 182.826.458,68 €.

Όσοι από τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 25-11-2015 και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr ), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για το λόγο μη πληρωμής τους και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.

Η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων σε αυτούς τους δικαιούχους θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (Κεντρική Υπηρεσία ή αρμόδιο Υποκατάστημα).

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΠΛΗ

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος και άλλα  Μέλη του Δ.Σ της ΟΠΟΤΤΕ πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, στην οποία συμμετείχε και ο Σύμβουλός του κ. Βαγγέλης Αυγουλάς.
Ο Υπουργός ενημερώθηκε για όλα τα θέματα των τρίτεκνων, έγινε αναλυτική συζήτηση σε αρκετά από αυτά και δρομολογήθηκε η λύση σε κάποια από αυτά. Τα αποτελέσματα αναμένεται να φανούν τις προσεχείς ημέρες.
Η ΟΠΟΤΤΕ έχει συντάξει και εφαρμόζει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα  συναντήσεων -ενημερώσεων -δράσεων, το οποίο όπως φαίνεται καθαρά, φέρνει αποτελέσματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Πολλές οικογένειες και ιδίως όσοι είχαν εξαρτώμενα μέλη – φοιτητές –  μας ενημέρωσαν ότι δεν έλαβαν το τριτεκνικό επίδομα. Σε επικοινωνία με τον ΟΓΑ , υπήρξε ενημέρωση και δέσμευση ότι το θέμα θα επιλυθεί με την προσκόμιση των απαραίτητων κατά περίπτωση δικαιολογητικών που εκκρεμούν σε κάθε αίτηση ή σε όσες αιτήσεις δεν έγιναν ακόμη εκκαθάριση από την Γ. Γ. Π. Σ. .

 

Μπορείτε να μπαίνετε στην εφαρμογή του Ο.Γ.Α. και να βλέπεται την εκκρεμότητα  που έχει ο καθένας σας.  

http://www.oga.gr/epidomata/epidomata_login.php

Σημερα 29/10 κατατέθηκε στον αντιπεριφερειάρχη, το παρακάτω ψήφισμα διαμαρτυρίας, από τον πρόεδρο του συλλόγου τριτέκνων Καβάλας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

29.10.2015

 

Η Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδας (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε), οι δεκάδες Τριτεκνικές Οργανώσεις – Μέλη της και τα 1.250.000 μέλη τρίτεκνων οικογενειών, συγκεντρωθήκαμε σήμερα Πέμπτη 29 Οκτώβρη 2015, έξω από τις Περιφέρειες και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις όλης της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για την αντιδημογραφική συμπεριφορά και την επανειλημμένη ασυνέπεια λόγων και πράξεων της Κυβέρνησης, στο θέμα των Οικογενειακών – Προνοιακών Επιδομάτων.

Οι αλλεπάλληλες αναβολές και οι αστήριχτες δικαιολογίες έχουν φέρει σε απόγνωση τους δικαιούχους και έχουν οξύνει ακόμα περισσότερο την ήδη προβληματική τους κατάσταση.

Οι τρίτεκνες οικογένειες, που με πρόσχημα την κρίση, σήμερα είμαστε σε τραγική κατάσταση από τα γενικότερα μέτρα της κυβέρνησης, τις μαζικές περικοπές μισθών και συντάξεων, την υπερφορολόγηση και την ανεργία, δεχόμαστε ένα ακόμα πλήγμα, αφού χιλιάδες δικαιούχοι στερούμαστε επιδόματα που είναι αναγκαία για ν’ αντιμετωπίσουμε τις εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης.

Την ώρα που η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια κρισιμότατη καμπή στη νεότερη ιστορία της, την ώρα που ο λαός μας αισθάνεται ότι το τελευταίο οχυρό στήριξης της ελληνικής κοινωνίας είναι η οικογένεια, αυτή ακριβώς την ώρα ο Πρωθυπουργός, η Ελληνική Κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι των «Θεσμών», εξαπολύουν δριμύτατη επίθεση στην Ελληνική Οικογένεια.

Το δημογραφικό πρόβλημα, αποτελεί βόμβα εκραγείσα στα θεμέλια του κοινωνικού κράτους και είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η χώρα μας, αλλά και η πλειοψηφία των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μείωση του αριθμού των γεννήσεων σε συνδυασμό με την αύξηση του προσδόκιμου ορίου ζωής, επηρεάζουν αρνητικά και τα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης, ανατρέποντας την αναλογία συνταξιούχων – ενεργών ασφαλισμένων πολιτών.

Οι ψευδεπίγραφες προεκλογικές δεσμεύσεις ότι οι οικογένειες με τρία παιδιά θα χαρακτηριστούν πολύτεκνες και ότι τάχα στηρίζουν το δικαίωμα στην τεκνοποιία όλων όσων ζουν στη χώρα, αποδεικνύονται λόγια χωρίς αντίκρισμα. Διαψεύδουν καθημερινά τις προσδοκίες των πολυμελών οικογενειών και με τη ΜΗ χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων και των υπολοίπων κοινωνικών προνοιών, βάζουν ταφόπλακα στο θεσμό της Οικογένειας και στο Δημογραφικό.

Τα παιδιά μας, τα παιδιά των Πολυμελών Οικογενειών εξακολουθούν να θεωρούνται ως τεκμήρια, εξακολουθούν ν’ αποκλείονται από την πρόσβαση σε στοιχειώδεις κοινωνικές και εκπαιδευτικές πρόνοιες (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μεταδευτεροβάθμιες σχολές, διορισμοί ΑΣΕΠ, κ.λ.π), ενώ η Τρίτεκνη Οικογένεια, παρά τα κροκοδείλια δάκρυα και τις προεκλογικές κορώνες περί νομοθετικής ρύθμισης και συνταγματικής εξίσωσης των πολυμελών οικογενειών, επιφορτώθηκε με περισσότερα φορολογικά βάρη, με νέες αδικίες και ανισότητες.

Τα παιδιά μας δεν «τιμολογούνται» κύριοι της Κυβέρνησης !

Οι οικογένειες με τρία παιδιά, «ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ» την πατρίδα στη μάχη του δημογραφικού, «ΑΙΜΟΔΟΤΟΥΝ» φορολογικά και ασφαλιστικά την ελληνική κοινωνία με νέους ΕΝΕΡΓΟΥΣ πολίτες, στηρίζουν  το θεσμό της οικογένειας.

Απαιτούμε και διεκδικούμε:

1.      ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΣΜΟΥΣ στις πλάτες των εξαθλιωμένων τρίτεκνων οικογενειών της χώρας.

2.      ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ν’ αποπροσανατολίζετε ώστε να περάσετε ει δυνατόν αναίμακτα στην κατακρεούργηση των προνοιακών επιδομάτων και βοηθημάτων.

3.      Να βρείτε εδώ και τώρα τους απαιτούμενους πόρους για την ενίσχυση του θεσμού της οικογενείας και την χορήγηση των προνοιακών – οικογενειακών επιδομάτων και βοηθημάτων.

 

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ !

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ !!!

  

 ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ