Ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας για το 2014

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πέρα από κάθε προσδοκία,  πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας το πρωΐ της Κυριακής 12.01.2014 σε αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης.

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γρηγόρης Χιόνης που αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, προσφώνησε τους επίσημους προσκεκλημένους που ήταν ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Κωνσταντίνος Σιμιτσής , ο Αντιπεριφεριάρχης Καβάλας κ. Αρχέλαος Γρανάς και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κ. Σπανδώνη Άννα, οι οποίοι και απηύθηναν σύντομο χαιρετισμό εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή τους στο έργο του συλλόγου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς αλλά και τους στόχους της επόμενης, τονίζοντας ιδιαίτερα την επέκταση του συλλόγου σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας και την εγγραφή του  στην Ομοσπονδία Τριτέκνων Οικογενειών Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ).

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ενημέρωση των μελών από τον Γραμματέα του Συλλόγου κ. Κλήμη Καρασάββα αναφορικά με συγκεκριμένες δράσεις του συλλόγου της προηγούμενης χρονιάς αλλά και για τις ιδιαίτερα σημαντικές δράσεις που προγραματίζονται για τη χρονιά που διανύουμε, με κοινό χαρακτηριστικό την αυτοοργάνωση του συλλόγου αλλά και την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά ειδικά στην κρίσημη συγκυρία που βιώνουμε.

Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με τη συμμετοχή τους, η πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Δράμας κα. Κεφαλά Παναγιώτα , ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Θεσσαλονίκης κος Τσούλιας Χρήστος ,που είναι και αντιπρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ(Πανελλήνια Ομοσπονδία Τριτεκνων) ,οι οποίοι και προσέφεραν χρήσιμες γνώσεις από την εμπειρία τους στα πεπραγμένα των δικών τους συλλόγων άλλα και της ΟΠΟΤΤΕ .

 Στα πλαίσια του γιορταστικού χαρακτήρα της εκδήλωσης οι παρευρεθέντες είχαν την ευκαιρία να παροκολουθήσουν τη σοβαρή δουλειά που γίνεται σε τρία καλλιτεχνικά εργαστήρια της πόλης που πλαισίωσαν την εκδήλωση και που κατά σειρά ήταν το ωδείο Νεάπολις, η σχολή μπαλέτου Μαρίας Κομνηνού και η σχολή χορού Ν.Περάμου Αρμονία, ενώ το ενδιαφέρον αλλά και την απασχόληση των πιο μικρών παιδιών τράβηξαν οι “παραμυθάδες” στον προθάλαμο της αίθουσας.

Το φλουρί της πίτας που κόπηκε για τα μέλη του Δ.Σ. και τους επίσημους προσκεκλημένους έτυχε ο γραμματέας του Συλλόγου κ. Κλήμης Καρασάββας ,ενώ το φλουρί που βρισκόταν στα πιτάκια που μοιράστηκαν στα μέλη έτυχε η κ. Εμμανουηλίδου κερδίζοντας έτσι εκτός από της ευχές όλων και ένα tablet που ήταν προσφορά των καταστημάτων Κωτσόβολος. DSC01305DSC01301       

DSC01304

SnipImage

DSC01317DSC01325DSC01322 DSC01315

 

Comments are closed.