ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ON LINE Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2013 ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΟΥΝ

Από σήμερα το απόγευμα ημέρα Παρασκευή θα μπορούν οι δικαιούχοι για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού oga.gr για ποιο λόγο δεν τα έχουν πάρει καθώς και να ελέγξουν τις αιτήσεις τους Α21.

Συγκεκριμένα όλες οι οικογένειες που έχουν κάνει αίτηση Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ και δεν τα έχουν λάβει , θα μπορούν ηλεκτρονικά να κάνουν έλεγχο της αίτησης τους. Δηλαδή ό έλεγχος θα τους δείξει εάν χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά στους ανταποκριτές ή τις υπηρεσίες του ΟΓΑ εφόσον έχει γίνει λάθος στην αίτηση Α21 .
Επίσης ο ηλεκτρονικός έλεγχος θα δείξει εάν δεν πληρούνται τελικά τα κριτήρια για τα επιδόματα και τελικά δεν θα τα λάβουν καθόλου.
48.000 είναι αυτοί που δεν έχουν πάρει τα οικογενειακά επιδόματα ,για το λόγο ότι έχουν συμπληρώσει λάθος το Α21 στο taxisnet. Με τον παραπάνω ηλεκτρονικό έλεγχο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ θα μπορούν οι δικαιούχοι να δουν τι ακριβώς λείπει για να τους πιστωθούν αναδρομικά τα χρήματα.
Όπως έχει κάνει γνωστό ο Διοικητής του ΟΓΑ κ Ξενοφών Βεργίνης 168.000 ήταν αυτοί που έκαναν αίτηση αλλά μετά την διασταύρωση των εισοδημάτων τους δεν δικαιούνται τα οικογενειακά επιδόματα.
Ο έλεγχος θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ (www.oga.gr)  και ο δικαιούχος θα χρειάζεται μόνο το ΑΦΜ του και τον αριθμό αίτησης Α21.
Τον αριθμό της αίτησης Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν στο προσωπικό λογαριασμό τους στο taxisnet και συγκεκριμένα στην ειδική εφαρμογή για τα νέα επιδόματα στήριξης τέκνων.
Για την αίτηση Α21 του 2014 που θα υποβάλλουν πάλι μέσω taxisnet οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται αυτόματα εάν έχουν κάνει λάθος στην αίτηση ή εάν απορρίπτονται . ΓΙΑ
ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ : ΕΔΩ

Comments are closed.