ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Π.Ε ΚΑΒΑΛΑΣ


1. Κάνουμε γνωστό στα μέλη του Συλλόγου μας, ότι:
α. Η αλυσίδα Super-market ‘’ΚΡΗΤΙΚΟΣ’’ που εδρεύει στον Λιμένα Θάσου και επί της οδού Δημητριάδου 52, παρέχει ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ κουπόνια , μέσω του Συλλόγου, στις Οικογένειες με Τρία (3) παιδιά.


β Κατόπιν τούτου, θέτουμε υπόψη όλων των μελών των Τρίτεκνων Οικογενειών του Συλλόγου της Π.Ε Καβάλας ότι, εάν κάποιο μέλος της οικογένειας εξυπηρετείται ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙ από τα Supermarket ΄΄ΚΡΗΤΙΚΟΣ΄΄ μπορεί να παραλάβει από τα γραφεία του Συλλόγου στην Καβάλα, τις παραπάνω εκπτωτικές κάρτες


γ. Για τα Μέλη μας από το Νησί της Θάσου να επικοινωνούν τηλεφωνικά προκειμένου να καθορίζεται η διαδικασία ανανέωσης καρτών και νέων εγγραφών με παράλληλη διάθεση εκπτωτικών καρτών για το Super-market ‘’ΚΡΗΤΙΚΟΣ’’.


2. Η προσφορά από την αλυσίδα καταστημάτων ‘’ΚΡΗΤΙΚΟΣ’’ δίνει μια προοπτική και ένα ελκυστικό προορισμό με αποτέλεσμα την ωφέλεια όλων των πλευρών, έναντι της μακροχρόνιας οικονομικής κρίσης, της ανεξέλεγκτης ακρίβειας, που μας έχουν δημιουργήσει δυσβάστακτο οικονομικό πρόβλημα.


3. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα τηλέφωνα των οποίων βρίσκονται στην Ηλεκτρονική Σελίδα του Συλλόγου. info@triteknoikavalas.gr


Καβάλα, 16 Σεπ 2022
Για το Δ.Σ του Συλλόγου
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τσιμτσίρης Κων/νος

Comments are closed.