Εκδήλωση του συλλόγου τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας για την γιορτή της μητέρας.

Την ημέρα της γιορτής της μητέρας, Κυριακή 8/5/2016, επέλεξε ο σύλλογος τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας να διοργανώσει εκδήλωση για όλες τις μητέρες του συλλόγου, αλλά  και για να καλοσωρίσει και να τιμήσει  τις νέες τρίτεκνες μητέρες μέλη του συλλόγου έτους 2015.  Στην εκδήλωση που έγινε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Καβάλας οι νέες τρίτεκνες μητέρες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, αλλά και με παλιότερα μέλη του συλλόγου και να αναταλλάξουν εμπειρίες, σκέψεις και απόψεις για θέματα που τις απασχολούν.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η κα Παπαδοπούλου Ρούλα μέλος του συλλόγου, με την ιδιότητα της μαίας -επαγγελματία υγείας, που με μια σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε με απλές συμβουλές προς τις τρίτεκνες μητέρες στην ιεράρχηση των προταιρεοτήτων ώστε να ανταπεξέλθουν στον δύσκολο ρόλο τους.

Η εκδήλωσε έκλεισε με απονομή από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Χιόνη Γρηγόρη στις νέες τρίτεκνες μητέρες από ένα συμβολικό αναμνηστικό δωράκι.ΦΩΤΟ ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ (2) ΦΩΤΟ ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΤΕΡΑΣ DSC02213 __________ 4

Comments are closed.