Αρχαιρεσίες Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας 05/12/2014

Αρχαιρεσίες Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας

 

Στην πρώτη του συνεδρίαση συνήλθε την Παρασκευή 5/12/2014 το νέο επταμελές Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων  Π.Ε. Καβάλας για τη διετία 2015-2016,                                μετά την εκλογή του στις 03/12/2014   και με θέμα τη συγκρότησή του σε σώμα και τον ορισμότων αρμοδιοτήτων των μελών του.  Έτσι, με ομόφωνη απόφαση, εκλέχθηκαν οι

Χιόνης Γρηγόρης ως πρόεδρος,

Καρασάββας Κλήμης ως γραμματέας,

Παπαδοπούλου Παρθένα ως ταμίας,

Καπετάνιος Νίκος  αναπλ. πρόεδρος,

Τσεσμετζή Ειρήνη αναπλ. Γραμματέας,

Ξενίδου Κωνσταντινιά αναπλ.ταμίας,

Τεκίδου Αθηνά υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου.

IMG_0920

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χιόνης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τα μέλη του νέου Δ.Σ. για τις αρμοδιότητες που απορρέουν από τα καθήκοντα που έχουν αναλάβει αλλά και πως αυτές σχετίζονται με τις δράσεις, τη λειτουργία και τις διαδικασίες του συλλόγου.                                                                                                                           Ο γραμματέας του συλλόγου κ. Καρασάββας αναφέρθηκε στον προγραμματισμό δράσης για την επόμενη διετία 2015-2016, με άμεση προτεραιότητα την οργάνωση του συλλόγου σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας με τη δημιουργία πυρήνων τριτέκνων σε κάθε Δήμο της, την πιστοποίηση του συλλόγου όπως απαιτείται από τη νέα νομοθεσία προκειμένου ο σύλλογος να μπορεί να συμμετάσχει σε επιδοτούμενα προγράμματα, αλλά και την ανάγκη να οργανώσει ο σύλλογος ανταποδοτικές δράσεις που θα ωφελούν το κοινωνικό σύνολο.

Επίσης συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της ετήσιας εκδήλωσης του συλλόγου με την κοπή  πίτας,  για τον Ιανουάριο του έτους 2015 και πάρθηκαν συγκεκριμένες αποφάσεις με στόχο την άρτια οργάνωση της γιορτής, που μετά και από την περσινή πολύ μεγάλη επιτυχία, αποτελεί πλέον θεσμό για το σύλλογο.

Comments are closed.