Ημερομηνίες Πληρωμών Επιδόματος Στήριξης Τέκνων

Σύμφωνα με την επίσημη απάντηση που λάβαμε εγγράφως από την Γενική Γραμματεία Πρόνοιας του Υπουργείου  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας οι επόμενες πληρωμές για όσους ΔΕΝ έχουν λάβει ακόμα την πρώτη δόση από τον ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και επίδομα για τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες θα πραγματοποιηθούν στις εξής ημερομηνίες (κατά προσέγγιση) από τον ΟΓΑ :

            Παρασκευή  30 Αυγούστου 2013
            Δευτέρα       16 Σεπτεμβρίου 2013
            Δευτέρα       30 Σεπτεμβρίου 2013
Οι ημερομηνίες αυτές είναι ενδεικτικές βάση του σχεδιαγράμματος που υπάρχει για την διαδικασία (να στείλει η Γ.Γ.Π.Σ. τα στοιχεία, να γίνει έλεγχος και τελικά να καταβάλει τα χρήματα ο ΟΓΑ). Σαφώς και μπορεί να υπάρξει είτε καθυστέρηση στην όλη διαδικασία, είτε μια απεργία κλπ.
Επίσης μας ανακοίνωσαν το εξής : Στις 30/09/2013, σύμφωνα με την ΚΥΑ 15239/21-05-2013, θα καταβληθεί και η δεύτερη δόση στους δικαιούχους των επιδομάτων τέκνων.
Να διευκρινίσω πως ότι ανακοινώνουμε επίσημα, είναι ότι μας έχει κοινοποιηθεί από κάποιον αρμόδιο φορέα και φυσικά δεν μπορούμε να φέρουμε εμείς την ευθύνη για το αν θα επαληθευθούν ή όχι. Ελπίζουμε όμως πως οι επίσημοι φορείς δεν μπορεί να δίνουν έγγραφες πληροφορίες που να είναι εντελώς ανυπόστατες

Comments are closed.