Οι Τρίτεκνοι Π.Ε. Καβάλας αγκαλιάζουν το Χαμόγελο του Παιδιού.

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας τοπικού παραρτήματος του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην πόλη της Καβάλας που θα καλύψει τις ανάγκες για την Α.Μ.Θ, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του επί της Φιλελλήνων 16 & Φωτήλα,  Tel: 2510232616, Fax: 2510223742 (δίπλα στο Cine OSCAR)   και ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που παρέχει σε πλήθος τομέων αλλά και τις πολυάριθμες δράσεις που υλοποιεί.

Επίσης, εξετάσθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας για τη συνδιοργάνωση ενημερωτικών, επιμορφωτικών, πολιτιστικών κ.α. δράσεων και εντοπίσθηκαν συγκεκριμένοι τομείς στους οποίους θα μπορούσαμε με κοινή προσπάθεια και αλληλοϋποστήριξη να πετύχουμε το καλύτερο για τα παιδιά,                                        που αποτελεί άλλωστε βασικό ιδρυτικό σκοπό του συλλόγου μας.

Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε ότι από της βασικές ανάγκες του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι:

–           Εθελοντική εργασία στα εργαστήριο-αποθήκη-παζάρια

–           Παροχή εθελοντικής υπηρεσίας συνοδείας παιδιών

–           Άλλες διοικητικές εργασίες υποστήριξης γραφείου κ.λ.π..

–           Παροχή ρούχων, τροφίμων κ.λ.π.

–           Αγορά ειδών (αναμνηστικά, στολίδια κ.λ.π.) για οικονομική ενίσχυση

Επίσης, το Χαμόγελο του Παιδιού στηρίζει τα μέλη μας, παρέχοντας τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό !

Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Π.Ε. Καβάλας καλεί τα μέλη του να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα www.hamogelo.gr ή και στο 2510232616,                                                    για το σπουδαίο έργο της εθελοντικής οργάνωσης και να αγκαλιάσουν-στηρίξουν έμπρακτα την πολύ σοβαρή προσπάθεια που γίνεται από το Χαμόγελο του Παιδιού γιατί  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.

Comments are closed.