Προτάσεις έκπτωσης σε συλλόγους γονέων σχολείων Καβάλας σε μαθητές τρίτεκνων οικογενειών.

Ο σύλλογος μας κινούμενος πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου ,                        έκανε τις προτάσεις του, στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καβάλας , οι οποίες συζητήθηκαν και προωθήθηκαν από το Δ/Σ της ,                        προς όλα τα σχολεία ως προτροπή να δώσουν σε παιδιά τρίτεκνων οικογενειών την μέγιστη δυνατή ελάφρυνση στην ετήσια συνδρομή τους.

Σας προτρέπουμε λοιπόν να ρωτήσετε στα σχολεία σας για την όποια έκπτωση που τυχόν δικαιούστε. (καλό θα ήταν να δείξετε και την κάρτα μέλους σας)

 

ΘΕΜΑ: « Αίτημα του Συλλόγου  Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας προς την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Καβάλας ».

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, σας παρακαλούμε να διερευνήσετε-προτείνετε τη δυνατότητα παροχής έκπτωσης 50% ή και απαλλαγής από την ετήσια συνδρομή τους προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου τους, στα μέλη του Συλλόγου μας.

Ως γνωστό σε πολλά σχολεία έχει καθιερωθεί ήδη με απόφαση του Δ.Σ. του αντίστοιχου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η παροχή σχετικής έκπτωσης.

Η γενίκευση του εν λόγω μέτρου, με την προσκόμιση της κάρτας μέλους μας ή και πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης και μάλιστα με ενιαία ρύθμιση σε όλα τα σχολεία θα βοηθούσε στην καλλίτερη εφαρμογή του.

Είμαστε στη διάθεσή σας να συνεργαστούμε περεταίρω για τον τρόπο υλοποίησης της παροχής ώστε να διασφαλισθεί στο μέγιστο η σωστή εφαρμογή της.

Ο Γραμματέας

Καρασάββας Κλήμης

Ο Πρόεδρος

Χιόνης   Γρηγόρης

Comments are closed.